Stylish kattenmanden

Deze week verzamelden we voor jullie maar liefst 5 stylish kattenmanden, die ook passen in jouw interieur! Liever geen gewone fluffy slaapplaats voor jouw kat, maar wel een moderne mand? Dan zijn deze ideaal!

Cozy Pet Home van Curver

Curver Cozy Pet Home

Bron: http://knitbycurver.com/products-pets/

De gevlochten collecties van Curver kennen jullie waarschijnlijk wel. Onlangs brachten ze ook een collectie uit voor honden en katten. De Cozy Pet Home is alvast onze favoriet. Je vindt de volledige collectie op hun website.

 

Cat Cave

Cat cave

Bron: http://www.designedforcats.be/

Wat denken jullie van deze Cat Cave van Designed for Cats? Verkrijgbaar in wit en zwart met bijpasend kussen. Mooi!

 

Rondo vilten mand

Rondo kattenmand

Bron: http://www.catdesignstore.nl/

De collectie van Rondo bestaat uit vilten kattenmanden. Deze is extra speciaal omdat je hem aan de muur kan bevestigen. Wel prijzig (lees: meer dan 400 euro), maar leuk en verkrijgbaar in 6 kleuren via Catdesignstore.

 

Pet Nest

Pet Nest

Bron: http://www.zooplus.nl/

Een all time favourite van mezelf, deze heerlijke kattenstoel. Zo mooi, maar je hebt er wel voldoende plaats voor nodig in je woonkamer! Verkrijgbaar via Zooplus.

 

Goodmorning and Goodnight

Goodmorning and Goodnight

Bron: http://www.purrfectdesign.net/

Opnieuw een vilten collectie; lekker zacht en warm. Deze is vooral ideaal wanneer je houdt van wat meer hoekige spullen in jouw interieur. Je vindt deze mand via Purrfect Design.

 

Welke mand is jullie favoriet?

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in België samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

2 reactiesReageer

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *