Kat in de zon

Het wordt eindelijk mooi weer, dus dit weekend kunnen we allemaal gezellig in de tuin zitten. En misschien neem jij je kat wel graag eens mee het zonnetje in?! Daarom krijgen jullie vandaag een lijstje met enkele leuke buitenspullen voor katten.

Hangmat

Hangmat katten

Bron: http://www.zooplus.nl/

Wanneer ik denk aan de zon, dan zie ik een heerlijke hangmat voor me in het gras. Leuk dat dit nu net ook bestaat voor katten! Samen in de hangmat? Gezellig šŸ™‚

Beschermnet

Beschermnet katten

Bron: http://www.zooplus.nl/

Mag jouw kat mee in de tuin of op het balkon, maar ben je bang dat hij zou weglopen? Dan kan een beschermnet wel helpen. Je spant het gewoon rond de plaats waarbinnen jouw kat mag verblijven. En zo kan hij toch ook even heerlijk in het zonnetje vertoeven.

Kattentuigje

Kattentuigje

Bron: http://www.purrfectdesign.net/

Gaan jullie samen graag eens wandelen, dan kan een kattentuigje wel handig zijn. Of gewoon om ervoor te zorgen dat jouw kat de tuin niet zomaar verlaat.

Kattenhuis

Kattenhuis

Bron: http://www.zooplus.nl/

En wanneer het tijd is om een dutje te doen, dan hoort daar uiteraard ook een mooi huisje bij. Zoals dit schattige kattenhuisje voor buiten.

 

Nemen jullie straks je kat mee in het zonnetje?

 

Bron header

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in Belgiƫ samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *