Cat-Alicious Chubbie

Onlangs gingen mijn vriend en ik een weekje op reis. Het was de eerste keer dat we onze katten zolang alleen zouden laten. Familie en vrienden inschakelen was een optie, maar we wilden niemand tot last zijn. Daarom kwamen we terecht bij Cat-Alicious: dierenoppas aan huis. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze service en onze bevindingen.

Cat-Alicious: Dierenoppas aan huis – de eerste indruk

Cat-Alicious dierenoppas

http://www.cat-alicious.be

De website van Cat-Alicious (http://www.cat-alicious.be) vermeldt het volgende over hun aangeboden diensten:

“Cat-Alicious is de grootste onderneming in Vlaanderen voor de aan-huis-verzorging van huisdieren. Met een team van meer dan 30 oppassers voorzien wij dierenoppas aan huis & dogwalking in heel Vlaanderen.
Onze opgeleide en verzekerde dierenoppassers zorgen ervoor dat uw dieren in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven tijdens uw afwezigheid. Dit zorgt voor minder stress, gelukkige dieren en een woning die niet verlaten lijkt.”

Cat-Alicious: Dierenoppas aan huis – de review

Een reservatie via de website

Een boeking doen op de website is heel makkelijk via de rubriek “online reserveren”. Je kan ook eerst via de prijssimulator berekenen hoeveel de oppas je zou kosten.

Bij het vastleggen van de reservatie kan je één of meerdere tijdsblokken per dag kiezen. Een tijdsblok is standaard 30 minuten, maar langer kan ook. Tijdens zo’n bezoek worden eten en drinken van de katten bijgevuld, de kattenbakken gereinigd en er wordt gekeken of er eventueel ongelukjes gebeurd zijn. Tijdens de overige tijd kunnen jouw katten dan even spelen en knuffelen met de oppas.

Je kan ook nog voor enkele extra diensten kiezen. Zo heb je de optie “dagelijks verslag”. Dan krijg je elke dag een smsje van de oppas (Daar keken we elke avond naar uit 🙂 ). Een tweede extra dienst is “Sleutel op de deur”. Hieronder vallen allemaal handigheidjes in verband met je huis, zoals de brievenbus legen en planten water geven. Ook ideaal als inbraakpreventie!

Na het ingeven van je reservatie betaal je een voorschot van 50%, zo ben je ook direct zeker van je oppas. De volledige reservatie verliep vlot en helemaal zonder problemen.

Cat-Alicious dierenoppas

http://www.cat-alicious.be

Kennismaking met de oppas

Een week voor onze reis kregen we een telefoontje van de oppas met de vraag om eens langs te komen. Op dit moment werden alle praktische zaken besproken. Zo een bezoek is een hele geruststelling omdat je kan kennismaken met de oppas, en ook onmiddellijk je bezorgdheden kan doorgeven. We overhandigden hem toen ook de sleutels van ons appartement en vervolgens konden we onze koffer beginnen pakken!

Chubbie in reiskoffer

Chubbie wou ook even helpen met koffers pakken 🙂

Terug thuis na de reis

Het was alvast aangenaam thuiskomen voor ons. We zagen onmiddellijk dat alles netjes was achtergelaten (er was zelfs gestofzuigd!), de katten zagen er goed uit, ze hadden water, korrels en een propere kattenbak. Op tafel stond een leuk “Welkom thuis”-kaartje, een dagelijks kort verslag van de oppas, en ook een klein speeltje voor de katten. Leuk toch?!

Cat-Alicious welkom thuis

Cat-Alicious: Dierenoppas aan huis – conclusie

Ik kan alleen maar positief zijn over Cat-Alicious! Alle contact verliep goed en vlot. De katten waren heel tevreden, wij konden rustig van onze reis genieten, en alles wat we vroegen werd zonder problemen uitgevoerd. Een echte aanrader als je in Vlaanderen woont en op reis gaat zonder je huisdieren.
Voor dit ganse service pakket betaal je natuurlijk wel een prijs, maar hoeveel juist is afhankelijk van je individuele wensen. Wil je weten hoeveel een oppas van Cat-Alicious voor jouw huisdier(en) zou kosten? Maak dan even gebruik van de handige prijssimulator op hun website http://www.cat-alicious.be .

Chubbie en Brownie waren in ieder geval ook heel tevreden over de diensten van Cat-Alicious 🙂

 

Score: LizzieCats Review

 

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in België samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *