Verjaardagskalender Fotofabriek

Gesponsord– Onlangs kregen we van Fotofabriek.nl de vraag of we graag eens een verjaardagskalender wilden maken, met allemaal foto’s van onze twee katten. Dat leek ons heel leuk, dus gingen we aan de slag. We maakten deze kalender in het kader van Chubbie zijn 2de verjaardag!

Fotoproducten en -cadeaus

Het is één van de hypes van dit jaar: kattenfoto’s. Je hoorde waarschijnlijk al van #CatsofInstagram en #CatsofTwitter. Iedereen maakt foto’s van zijn katten en deelt ze, met veel plezier en hilariteit, op sociale media.

Maar is het soms niet spijtig dat al die foto’s online staan? Soms mis ik het wel om vele fotokadertjes en albums in huis te hebben. Want foto’s zijn vandaag zo snel gemaakt met een smartphone, maar meestal vergeet je het om ze af te drukken.

Ik ben dan ook echt fan van fotocadeaus als aandenken aan iets leuks. Een verjaardagskalender hadden we nog niet, dus het was de ideale gelegenheid om eens wat mooie foto’s van onze katten te verzamelen.

Verjaardagskalender Fotofabriek

In juli is het mijn verjaardag hoor!

En elke maand kies je gewoon een andere mooie foto!

Verjaardagskalender Fotofabriek

Toen was Chubbie nog een heel klein katje

 

Verjaardagskalender

We kozen voor een verjaardagskalender die we op een rustig plaatsje in huis kunnen hangen (lees: het toilet), en waar iedereen zijn naam kan noteren bij de juiste datum. Leuk toch?! Kom je binnenkort bij ons langs dan kan je gewoon je verjaardag even aanvullen.

Verjaardagskalender Fotofabriek

Lekker warm in een dekentje, want in december kan het koud zijn!

Deze kalender maak je met een kleine inspanning via software die je downloadt op de website van Fotofabriek. Je kan kiezen welke foto’s je per maand toevoegt, en ook kan je al wat notities maken op de kalender. Zoals de verjaardag van onze Chubbie en Brownie.

Verjaardagskalender Fotofabriek

Op 25 juni viert Chubbie zijn verjaardag


Wil jij ook zo’n leuke verjaardagskalender maken?
Kijk dan eens op de website van Fotofabriek.

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in België samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *