Telekitty app

Herinneren jullie zich nog de katten-app die de gedachten van jouw kat leest? Met het leuke filmpje waaraan we meewerkten voor een usertest? Wel vandaag wordt de Telekitty-app officieel voorgesteld en kan jij hem ook downloaden. Wij mochten hem vorige week al eens testen met Chubbie en Brownie.

De Telekitty-app

Dit is de app die (zogezegd, niet echt!) de gedachten van jouw  kat leest. Een leuke app ontwikkeld voor alle kattenvrienden, met toffe illustraties van Eva Mouton.

Lees nog even na hoe wij de app leerden kennen door te gaan praten met Stefan van HeyHey Apps. En over het leuke filmpje waaraan we hebben meegewerkt.

En dan is het nu tijd voor…de test van de app!

 

De foto’s

Telekitty app Telekitty app Telekitty app Telekitty app

 

Leuk toch?!

Wil je ook deze app die jouw kat kan scannen en zijn gedachten leest? Dan kan je hem vanaf vandaag downloaden in de Appstore.

De Telekitty-app is volledig gratis. Maar wil je meer stickers om op je foto’s te kleven, dan kan je via de app nog enkele stickerpacks kopen.

 

Wat vinden jullie van deze app?
Heb je al enkele leuke foto’s gemaakt?

 

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in België samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *