Kat zoekt thuis

Kennen jullie Kat zoekt thuis al? Deze organisatie draagt zorg voor zwerfkatjes. Ze vangen de katjes op, geven hun de nodige zorgen en herplaatsen hen in een goed gezin. Dit jaar doen ze mee aan de actie Music for Life van Studio Brussel, en verkopen postkaartjes. Wij steunen alvast, doen jullie ook mee?

Music for Life

Kat zoekt thuis

Music for Life wordt jaarlijks georganiseerd door Studio Brussel en het Rode Kruis. Verschillende goede doelen starten een actie, die iedereen kan steunen! Vroeger werd gekozen voor één gezamelijk goed doel. Het leuke is dat je nu zelf kan kiezen wel initiatief je steunt. En uiteraard steunen wij met plezier de zwerfkatjes!

De postkaarten

Het goede doel waar onze voorkeur naar uitgaat is Kat Zoekt Thuis. Zij ontwierpen 4 verschillende postkaartjes die je kan gebruiken voor allerlei gelegenheden.

Op 3 van de postkaarten staan katjes die Kat zoekt Thuis zelf heeft opgevangen. Leuk is dat je op de achterzijde de naam van het katje kan zien, en wanneer hij of zij geadopteerd is.

Kat zoekt thuis

Op het vierde kaartje vind je een kleurrijke illustratie van een kat. Voor iedereen wat wils dus!

De kaarten zijn te koop aan 1 euro per stuk. Je stuurt gewoon een mailtje naar info@katzoektthuis.be . De postkaarten worden naar jou persoonlijk opgestuurd, je betaalt slechts een kleine extra voor de verzendkosten.

Doe hier allemaal zeker aan mee, want wat is mooier dan het jaar afsluiten met het steunen van een goed doel?! En verzend vooral veel kaartjes in het nieuwe jaar 🙂

Wil je helpen?

Ben je wel benieuwd naar Kat zoekt Thuis en wil je hen graag meer helpen? Dan kan je ook steeds de opvanggezinnen steunen die voor de zwerfkatjes zorgen.

Heb je thuis nog wat kattenspullen liggen die je niet gebruikt? Dan kan je hier heel wat katjes blij mee maken! Denk maar aan krabpalen, speeltjes, kattenbakken, eetbakjes, mandjes, … De opvanggezinnen kunnen dit allemaal gebruiken, want Kat zoekt Thuis steunt volledig op vrijwilligers.

Dus heb je nog iets leuks liggen waarmee je een katje blij kan maken? Neem dan snel even contact op met hen!

Over de auteur Toon alle posts Auteur website

Lizzie

Lizzie

Hi! Ik ben 29 jaar en woon in België samen met m'n vriend en onze Ragdolls. Ik hou van muziek, boeken en ben dol op mijn lieve katten :)

1 reactieReageer

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. De vereiste velden zijn gemarkeerd *